Shopping Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι επίσημα η νέα παρουσιάστρια του “Shopping Star” και το κανάλι δημοσίευσε την πρώτη εικόνα της μπροστά από τo logo της εκπομπής για να ευχηθεί στον κόσμο “Καλό μήνα”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στην ανάρτηση που έγινε στο Instagram βλέπουμε το μοντέλο να ποζάρει σε διάφορες πόζες φορώντας μια ροζ δημιουργία και το χαμόγελο της τα λέει όλα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shopping Star (@shoppingstartv)

Στην ανακοίνωση του για τη συνεργασία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το κανάλι είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!”.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Τσέκαρε και αυτά: