Ηλίας Γκότσης

Ο Ηλίας Γκότσης είναι πολύ ενεργός στα social media και κατά καιρούς αναρτά κάποια πράγματα τα οποία προκαλούν ερωτήματα! Όπως μια ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο νικητής του Survivor 2018 και παίκτης του Survivor All Star, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας ανάρτησε σε story το κοριτσάκι από τη σειρά “Άκρως Οικογενεικόν” που ποζάρει με τη φανταστική φίλη της, Μάρτζι (η οποία ήταν ανύπαρκτη και ήταν απόκυμα της φαντασίας της).

Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ξεκάθαρο “καρφάκι” αλλά δεν έχει προσδιορίσει τον αποδέκτη! Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πηγαίνει προς τους φίλους του στο παιχνίδι όπως ήταν η Εύη Σαλταφερίδου με την οποία δεν έχει σχέσεις από την ημέρα που αποβλήθηκε.

Nα σου θυμίσουμε πως η Εύη Σαλταφερίδου είχε δηλώσει πριν από κάποιες μέρες:

“Δεν μιλάμε με τον Ηλία, ο καθένας κάνει τη ζωή του. Τα συζητήσαμε, αλλά δεν βγάλαμε άκρη και τελείωσε εκεί. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν παίκτη, ακόμα και στον Ηλία. Ξέρω πολύ καλά τι έγινε στο παιχνίδι και έχω καθαρή τη συνείδησή μου. Και ο Ηλίας Γκότσης ξέρει τι έγινε στο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι είναι πικραμένος για τον τρόπο που έφυγε. Υπήρξαν πάρα πολλές συμπεριφορές στο παιχνίδι που δεν φάνηκαν στις κάμερες”. 

Τσέκαρε και αυτά: