Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια του ελληνικού instagram που καταφέρνει να απασχολεί με κάθε της ανάρτηση! Και αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί με τους αγαπημένους της followers μια σημαντικη πληρφορία που αφορά στην υγεία της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το κορίτσι με την τσιριχτή φωνή και το καλλίγραμμο σώμα, μοιράστηκε μέσω μιας ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάτι το οποίο αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και παράλληλα δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών που ποζάρει με μαγιό!

Η Βρισηίδα αποκάλυψε πως έχει διάσπαση προσοχής η οποία είναι νευροαναπτυξιακή διαταραχή που προκαλεί υπερκινητικότητα στους περισσότερους ανθρώπους ενώ κάποιοι αναπτύσσουν και παρορμητικότητα. Πρόκειται για μια διαταραχή η οποία αντιμετωπίζεται με συγκεκριμένους τρόπους και δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία! Ωστόσο, ο κόσμος που βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτή μπορεί πολύ εύκολα να χάσει την προσοχή του από κάτι που κάνει και να σκέφτεται άσχετα πράγματα.

“Το mood μου μέσα σε 5 λεπτά…
Έχω διάσπαση προσοχής και συνδυάζεται αυτό με υπερκινητικότητα..
το έχω παρά πολλά χρόνια , το ήξερες αυτό για εμένα;”, έγραψε στη λεζάντα της! 

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που βρίσκονται στην ίδια θέση με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και προσπαθούν να κάνουν κάποια πράγματα για να συγκεντρωθούν!

Tσέκαρε και αυτά: