Ηλίας Μπόγδανος

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αποχώρησε από το Survivor All Star λίγες μέρες προτού γίνει το μεγάλο πάρτι της Ένωσης και αποκάλυψε κάτι που ίσως ο Ηλίας Μπόγδανος θα χρειαστεί να εξηγήσει αφού βγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης του All Star, ανέφερε ένα σκηνικό την πρώτη του συνέντευξη στην εκτομή “Πρωινό Μας” το οποίο δε γνώριζε κανείς μέχρι τώρα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο τραγουδιστής δεν είναι αυτός που δείχνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο παίκτης, ο Ηλίας Μπόγδανος είχε πει μια ατάκα την ημέρα που σημειώθηκε το σκηνικό με τον Ηλία Γκότση στο συμβούλιο η οποία δεν ήταν καθόλου σωστή και φάνηκε να είναι ικανοποιημένος με την απόφαση της παραγωγή να τον αποβάλλει.

Ο παίκτης φέρεται να είπε “Αυτή είναι μακράν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου” και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης σημείωσε πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος άλλαζε πολύ εύκολα τακτική καθώς μιλούσε για τον Γιώργο Κόρομι λέγοντας πως δεν τον αναγνωρίζει και δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη του ’21 και πλέον είναι πολύ κοντά.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αναφέρει τα περιστατικά από τη δική του ματιά και πιστεύει πως ο Ηλίας είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συμφέρον και αλλάζει πολύ εύκολα ομάδες.

Βέβαια, για να βλέπουμε όλες τις πλευρές, μπορεί η ατάκα να ειπώθηκε και να εννοούσε κάτι ο παίκτης το οποίο να μην αφορούσε το σκηνικό! Αν δεν ακούσουμε και την άλλη πλευρά, δεν μπορούμε να τα δένουμε όλα σχοινί κορδόνι!

Τσέκαρε και αυτά: