Ηλίας Μπόγδανος

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένας παίκτης του Survivor All Star που διαθέτει φανατικό κοινό και ίσως κάποιοι να μη χαρούν με τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Τάκης Καραγκούνιας στην εκπομπή “Πρωινό μας”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O μισθοφόρος του All Star βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και αποφάσισε να πει τη δική του πλευρά για όλα όσα έχουν γίνει και έχει παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό καθώς θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα!

Αρχικά , αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο λέγοντας πως είναι ένα πολύ καλό παιδί και πως θέλει να του ζητήσει μια “συγγνώμη” διότι δεν άκουγε πολλές φορές τις συμβουλές του και του προκαλούσε πολλά νεύρα.

“Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα πολύ καλό παιδί. Ήρθαμε κοντά μέσα στο παιχνίδι, ήταν το στήριγμά μου πολλές φορές και πιστεύω πως ήμουν και εγώ το δικό του. Στον Κωνσταντίνο θα ήθελα να ζητήσω και μια συγγνώμη γιατί ήταν πολλές οι φορές που του έσπαγα τα νεύρα”.

Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενε κανείς να ακούσει είναι πως θα έβγαινε για έναν καφέ με τον Νίκο Μπάρτζη καθώς θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος είναι persona non grata για τον Τάκη Καραγκούνια!

“Με τον Νίκο Μπάρτζη μπορώ να πιώ και έναν καφέ, με τον Μπόγδανο όμως όχι. Δεν θέλω καμία επαφή μαζί του. Πριν από τους αγώνες είχε περίεργη συμπεριφορά και όλοι τον ρωτούσαν τι έχει. Είπε πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να πει. Είπε ότι έχω βρίσει σπίτια, μανάδες, τα οποία δεν τα έχω κάνει”.

Μεγάλος σάλος είχε προκληθεί στα social media όταν ο κόσμος είδε να πετά άμμο προς την πλευρά της Στέλλας Ανδρεάδου ο Τάκης και θέλησε να μιλήσει για αυτό λέγοντας πως ποτέ δεν είχε ως στόχο το πρόσωπο της παίκτριας και πως ήταν μια κίνηση που έγινε μπροστά σε όλους και όχι στοχευμένα.

 

Τσέκαρε και αυτά: