Στάθης Σχίζας

H Aλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να συνεχίσουν χωριστά σε αυτή τη ζωή και πλέον είναι χωρισμένοι! Και ένα block του νικητή του Survivor στο Instagram,  ξάφνιασε πολλούς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ο επιχειρηματίας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο προχώρησε στο block και ξαφνικά νιώσαμε μια ταύτιση!

“Το block που έκανα ήταν της στιγμής, εγώ είμαι άνθρωπος που όταν θέλω να προχωρήσω, δεν θέλω να βλέπω πράγματα, με επηρεάζει. Κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά οπότε θα δούμε”.

Παράλληλα, μίλησε για τις φήμες που ακούγονται για τον Mente Fuerte και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Δεν ξέρω αν ισχύει ότι η Αλεξάνδρα είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte, εγώ ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά. Ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έχω επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, μιλάμε για τα τυπικά γιατί μέναμε μαζί και υπάρχουν και κάποια πρακτικά που πρέπει να λύσουμε, δεν είμαστε εχθροί”.

Ο Στάθης Σχίζας συνεχίζει τη ζωή του και κάνει διάφορα πράγματα τα οποία τον απασχολούν ενώ έχει δηλώσει πως η επόμενη σχέση του δε θα έχει μάλλον επαφή με την showbiz.

Τσέκαρε και αυτά: