Ηλίας Μπόγδανος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό Μας” και μίλησε με το πάνελ της εκπομπής και την Φαίη Σκορδά για όσα έγιναν στο Survivor All Star και ένα από τα θέματα που θίχτηκαν ήταν η περιβόητη λίστα που έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης των Μπλε φορώντας ένα πλουμιστό πουκάμισο και φανερά μαυρισμένος, επιβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του τις φήμες που θέλουν τον Μπόγδανο να έχει γράψει την περιβόητη λίστα και μάλιστα, ζητούσε να του φέρουν και μπισκότα γνωστής εταιρείας τα οποία είναι διπλογεμιστά.

“Όλοι ξέρουν πως ο Ηλίας Μπόγδανος έγραψε τη λίστα. Ήταν η γνωστή παρέα. Ήμασταν εκεί! Αν είναι μια παρέα, είναι λογικό να τα μοιράζονται. Η παραγωγή ήταν πολύ σωστή. Βρήκες τις άκρες και τον ντόπιο και έκοψε τις επαφές”.

Ο Νίκος Παρτσώλης ρώτησε τον Γιώργο Ασημακόπουλο για το περιβόητο “κινητό” που φέρεται να κρατά ο Βασάλος και είπε πως δε γνωρίζει τι συμβαίνει με το αντικείμενο που κρατά και πως δεν πρόκειται σίγουρα για φακό καθώς η παραγωγή δε δίνει τέτοια αντικείμενα στους παίκτες.

“Πιστεύω πως είναι κάτι σαν φακός, και όχι κινητό”, είπε.

Ο Ασημακόπουλος αναφέρθηκε και στο βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ίδιο να τρώει από τα σκουπίδια και είπε:

“Είναι κατακριτέα η πράξη αυτού που τράβηξε το βίντεο, πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Στις αρχές πεινούσαμε πραγματικά, χάναμε συνέχεια, δεν είχαμε τίποτα να φάμε. Εγώ είχα πάει να καταρρεύσω, οπότε όταν είδα τα σκουπίδια πήγα προς τα επάνω τους”. 

Τσέκαρε και αυτά: