Ηλιοθεραπεία

Μια Αμερικανίδα δημιουργός περιεχομένου στα social media μοιράστηκε εικόνες από το κάψιμο που προκλήθηκε στο πρόσωπο της ενώ έκανε ηλιοθεραπεία! Και φαίνεται επίπονο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Chloe Holladay είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα και ήθελε να αποκτήσει μια όμορφη λάμψη στο πρόσωπο της! Και σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να βάλει λάδι μαυρίσματος στο πρόσωπο της!

Δεν περίμενε πως θα γίνει αστακός και μέσω του TikTok θέλησε να δείξει πως έγινε το πρόσωπο της μετά από την καθόλου καλή ιδέα που είχε!

“Αυτή είναι η υπενθύμιση που σου λέει πως το λάδι μαυρίσματος και το αντηλιακό δεν είναι τα ίδια πράγματα”, αναφέρει το βίντεο της!

 

 

@chloe_holladay Wear your sunscreen #sunburn #sunscreen #summer #fyp ♬ original sound – Chloe Holladay

Το πρόσωπο της έγινε κατακόκκινο από την ηλιοθεραπεία και όπως θα δεις στο βίντεο έχει και λευκά σημάδια στο υπόλοιπο σώμα της καθώς έχει καεί παντού!

“Είχα στο μυαλό μου πως το αντηλιακό θα με κρατήσει μακριά από τον ήλιο και πως δε θα μαυρίζω. Για αυτό αρνήθηκα να το βάλω”, είπε η νεαρή γυναίκα!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε να φοράμε το αντηλιακό μας και να προστατευόμαστε από τον ήλιο διότι αυτά τα εγκαύματα είναι σοβαρά και πονάνε!

Tσέκαρε και αυτά: