Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Δανίκας παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στις 30 Μαρτίου 2023 στο δημαρχείο Ραφήνας και πλέον μετρούν μέρες για να υποδεχτούν το μωρό τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια η οποία έχει επιλέξει να απέχει τους τελευταίους μήνες από την τηλεόραση καθώς θέλει να ζήσει την εγκυμοσύνη της με τον καλύτερο τρόπο, θέλησε να δείξει στους followers της κάποιες εικόνες από την όμορφη μέρα που έζησε με τους ανθρώπους της και ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες τις οποίες δεν είχαμε ξαναδεί.

“Ανθισμένες καρδιές, όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας “ έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της.

Η παρουσιάστρια κρατά χαμηλούς τόνους σχετικά με τον ερχομό του παιδιού της και έχει επιλέξει να μη μιλήσει πολύ για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, στα social media δείχνει διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της και επιλέγει να “μιλήσει” μέσα από εικόνες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η παρουσιάστρια μπορεί να είναι έγκυος, όμως δε σταματά τη γυμναστική και ειδικά το pilates reformer το οποίο τη βοηθά να είναι σε φόρμα !

 

Tσέκαρε και αυτά: