Γιώργος Νούσης

Ο Γιώργος Νούσης είναι ένας νέος ηθοποιός ο οποίος έχει καταφέρει μέσω της σειράς του Alpha “Ο Παράδεισος των Κυριών” να δώσει στον κόσμο ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Παρόλο που υποδύεται μια ιδιάζουσα περίπτωση, ο κόσμος τον έχει συμπαθήσει πολύ και έχει πολλά να “πει” ακόμη με τη δουλειά του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο ηθοποιός μπορεί να έχει μεγάλη αδυναμία στο θέατρο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει σε ωραίες δουλειές που γίνονται στην τηλεόραση.

Γιώργος Νούσης – Βιογραφικό, Instagram, ο ρόλος στον “Παράδεισο των Κυριών” και το θέατρο

Ο γνωστός ηθοποιός μένει στην Αθήνα και από νεαρή ηλικία είχε επιλέξει να ασχοληθεί με το θέατρο καθώς είναι η μεγάλη του αγάπη. Έχει σπουδάσει σε σχολή θετικών επιστημών και έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τον πρωταθλητισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Kazamias (@kazamiasmanos)

Όταν επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική, υπήρξε κόσμος ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει το πάθος τον για το θέατρο. Εκείνος, όμως, θέλησε να ακολουθήσει τον “έρωτα” του.

Στο Instagram έχει μια πολύ ήσυχη παρουσία και επιλέγει να δείχνει τη δουλειά του.

Η αγάπη για το θέατρο

Έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις και δε θέλει να σκέφτεται πως δε θα συνεχίσει να έχει παρουσία στο θέατρο. Η τηλεόραση είναι κάτι που τον ενδιαφέρει αλλά σίγουρα αν είχε να επιλέξει, θα ήθελε να βρίσκεται στο θεατρικόσ σανίδι.

Έχει παίξει σε παραστάσεις όπως είναι “Ο θάνατος του Εμποράκου”, “Το τρίτο Στεφάνι”, και άλλες πολλές ενώ έχει κάνει και εμφανίσεις σε σειρές της τηλεόρασης αλλά η μεγάλη επιτυχία έχει έρθει μέσω του “Παράδεισου των Κυριών”.

Ο ρόλος στον “Παράδεισο των Κυριών”

Ο Γιώργος Νούσης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν θέλει να ασχολείται κανείς με την προσωπική του ζωή, αλλά με τη δουλειά του.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Πάρη ο οποίος έκανε τη ζωή της Αμαλίας “σκέτη κόλαση” και σε συνέντευξη του στον Γιάννη Πουλόπουλου είχε πει πως ο ρόλος του αφορά σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει οριακή προσωπικότητα και είναι σε μια γκρίζα ζώνη.

Τσέκαρε και αυτά: