Ιωάννα Τούνη

H Ιωάννα Τούνη έγινε μανούλα πριν από λίγους μήνες και διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Έχει αποκτήσει ένα νέο κολλητό και ο μπέμπης της είναι μαζί της όλη μέρα κάθε μέρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή instagrammer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα πάλι” και μίλησε για την εγκυμοσύνη και για τον μπέμπη της ο οποίος είναι ένας τεράστιος έρωτας της. Στο πλευρό της ήταν, φυσικά, ο σύντροφος της Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος κοιτούσε τη σύντροφο του και “έλιωσε”.

“Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν οι ορμόνες μου σίγουρα και ο Δημήτρης θα σου πει ότι γίνεται ένα μικρό πάρτι. Μπορείς ως έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν, εμένα με βοηθάει και η δουλειά μου γιατί είναι δική μου δουλειά. Το μωρό είναι όλη μέρα το κολλητάρι μου πραγματικά”, είπε η instagrammer. 

Η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ψύχραιμη με το μωρό της και με την εγκυμοσύνη της, παρόλο που ήταν δύσκολη και φαίνεται πως είναι και πολύ cool μαμά αφού παίρνει το μωρό της μέχρι και στο γυμναστήριο, καθώς δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να τον κρατήσει για αν έχει λίγο χρόνια να κάνει τα πράγματα που θέλει εκείνη.

Mιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης, αποκάλυψη πως πήρε 15 στο σύνολο και της μένουν άλλα 4 – 5 κιλά να χάσει.

“Είχα πάρει 15 κιλά στην εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει τα 4-5. Όλα καλά, ελεγχόμενα”

Tσέκαρε και αυτά: