iPhone 15

iPhone 15: Τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, η Apple παρουσίασε τα νεότερα μέλη της οικογένειας των συσκευών της σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που αναστάτωσε τον κόσμο της τεχνολογίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το iPhone 15 παρουσιάστηκε ως μια εξέλιξη της ήδη επιτυχημένης σειράς των smartphones της Apple. Η νέα συσκευή διαθέτει εντυπωσιακές τεχνικές προδιαγραφές και βελτιώσεις που κάνουν την χρήση του ακόμα πιο ευχάριστη και λειτουργική.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του iPhone 15 είναι η βελτιωμένη απόδοση της κάμερας. Η νέα κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής διαθέτει νέους αισθητήρες και λογισμικό που επιτρέπουν εντυπωσιακές λήψεις φωτογραφιών και βίντεο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Yπάρχουν  νέες συσκευές οι οποίες παρουσιάστηκαν και είναι η απλή έκδοση, η Plus, η Pro και η Pro Max.

Επιπλέον, το iPhone 15 διαθέτει μια νέα γενιά επεξεργαστή που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και απόδοση. Αυτό σημαίνει πιο γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών, ανώτερη απόδοση στα παιχνίδια, και γενικά μια ομαλότερη εμπειρία χρήσης.

Η τιμή του Pro ανέρχεται στα 999 δολάρια, του Pro Max θα ξεκινά από τα 1,199 δολάρια και η απλή έκδοση θα ξεκινά από τα 799 δολάρια ενώ η Plus έκδοση θα ξεκινά από τα 899 δολάρια.

Στις εκδοχές Plus και την απλή βλέπουμε χρώματα όπως είναι το ροζ, το κίτρινο, το γαλάζιο, το φιστίκι και το μαύρο ενώ στις πιο lux εκδόσεις βλέπουμε το χρώμα τπυ τιτανίου, το μαύρο , το ασημί

Παράλληλα, παρουσιάστηκε το νέο Apple Watch το οποίο προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες υγείας και ευεξίας που συνδυάζονται με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό που έχει γίνει εμβληματικός για τα προϊόντα της Apple.

Ένα από τα κύρια νέα χαρακτηριστικά του Apple Watch είναι η δυνατότητα μέτρησης της ποιότητας του ύπνου. Η συσκευή ανιχνεύει αυτόματα όταν ο χρήστης κοιμάται και παρέχει πληροφορίες για τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου του.

Επιπλέον, το Apple Watch προσφέρει προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης της καρδιακής υγείας, όπως η μέτρηση της πίεσης του αίματος και η ανίχνευση ανωμαλιών στον παλμό.

Tσέκαρε και αυτά: