Ιπτάμενα αυτοκίνητα

Ένα νέο μάθημα για ιπτάμενα αυτοκίνητα θα αρχίσει να πραγματοποιείται σε πανεπιστήμιο της Αυστραλίας και οι μαθητές θα μπορούν μάθουν τα πάντα για αυτά!

Το RMIT Online ανακοίνωσε πως το μάθημα “Flying Car and Autonomous Flight Engineer” ξεκινά τον Αύγουστο μαζί με μαθήματα που αφορούν στην τεχνητή νοημοσύνη και τα οχήματα δε φαίνεται να μπορούν να τα οδηγήσουν σε δημόσιους δρόμους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Εκπρόσωπος του πανεπιστημίου μιλώντας στο Drive είπε:

“Το μέλλον της εργασίας κινείται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Οι δουλειές που δεν υπήρχαν πριν από 10 χρόνια τώρα έχουν υψηλή ζήτηση. Εκτός από τα ιπτάμενα αυτοκίνητα υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση για το πως είναι προετοιμασμένοι οι Αυστραλοί με τις ικανότητες που διαθέτουν και πως μπορούν να εκπαιδευτούν για όλα όσα έρχονται”. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι μαθητές θα χρησιμοποιούν τρισδιάστατα τηλεκατευθυνόμενα drones και θα διαθέτουν μια ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα.

Πολλά είναι τα προϊόντα τα οποία χαρακτηρίζονται ως “ιπτάμενα οχήματα” και τα drones είναι από τα πιο συνηθισμένα. Στο πανεπιστήμιο θα καλλιεργηθούν ικανότητες οι οποίες θα βοηθήσουν τους μαθητές να μπορούν να χειριστούν πολλών ειδών μηχανήματα.