Maluma

Ο Κολομβιανός superstar Maluma κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο album του, “Don Juan” μέσω της Panik Records/Sony Music. To album σηματοδοτεί μία νέα καλλιτεχνική περίοδο για τον Maluma για την οποία υιοθετεί το alter ego, Don Juan, με έμπνευση χαρακτήρων όπως James Bond, Batman και Hugh Hefner. Στο επίσημο video για το single “Trofeo” στο οποίο συμμετέχει ο Yandel και πρωταγωνιστεί και ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, Leo Messi.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ‘Don Juan’ είναι το έκτο κατά σειρά studio album από τον Maluma, το οποίο περιλαμβάνει 25 τραγούδια με ακόμη 6 bonus tracks και φυσικά τα singles “La Fórmula” με τον Marc Anthony, “La Reina,” “Diablo, Que Chimba” με τον Anuel AA και το “Coco Loco”. Στο album υπάρχουν και συνεργασίες με τους Mr. Castro, Don Omar, Jowell & Randy.

Tσέκαρε εδώ! 

DON JUAN TRACKLISTING

1. Don Juan (Intro)
2. Coco Loco
3. Ave María
4. Los Polvos
5. Nómina ft. Jowell & Randy
6. Balance
7. Según Quien (Chisme) w/ Carin Leon
8. Procura
9. Luna Llena ft Ryan Castro
10. Trofeo ft Yandel
11. Parcera ft Gordo
12. Ojitos Chiquitos feat Don Omar
13. La Piloto
14. Porsche
15. Hace Un Mes
16. Aparentemente
17. Humedad
18. Bikini
19. TBC
20. Sobrio (Bonus Track)
21. Mamá Tetema ft Rayvanny (Bonus Track)
22. Junio (Bonus Track)
23. La Fórmula w/ Marc Anthony (Bonus Track)
24. La Reina (Bonus Track)
25. Diablo Que Chimba w/ Anuel (Bonus Track)

Στις 31 Αυγούστου, ο Maluma θα ξεκινήσει την νέα παγκόσμια περιοδεία με σταθμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρώτος σταθμός είναι το Σακραμέντο της Καλιφόρνιας και ακολουθούν πόλεις όπως Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Μαϊάμι μεταξύ άλλων. Ο superstar αναμένεται να μεταφέρει στην σκηνή την μαγεία του “Don Juan”, με προσθήκες κλασικών επιτυχιών του όπως “Hawai”, “Felices Los Cuatro”, “Sobrio” και “Diablo, que Chimba”.

Τσέκαρε και αυτά: