Ιrina Shayk

Η Irina Shayk κατάφερε για μια ακόμη φορά να τραβήξει τα βλέμματα των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών κάνοντας μια άκρων τολμηρή εμφάνιση!

Το γνωστό μοντέλο και πρώην σύντροφος του ηθοποιού, Bradey Cooper, επέλεξε να περπατήσει μπροστά στις κάμερες φορώντας τα εσώρουχα της. Και άφησε τους πάντες άναυδους.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Ιρίνα Σάικ επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι μαύρα Gucci εσώρουχα και ένα ημιδιάφανο top το οποίο θύμιζε κομπινεζόν. Στόλισε τον λαιμό της με ένα εντυπωσιακό κόσμημα και φόρεσε μαύρα γυαλιά για να δώσει ένα πιο dramatic effect στο look της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hollywoodlucky (@hollywoodlucky)

 

Την προηγούμενη μέρα είχε κάνει μια ακόμη ανατρεπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, όπου είχε φόρεσε μια δερμάτινη φούστα με ένα πολύ περίεργο top το οποίο ήταν στο ίδιο ύφος και αναδείκνυε την καλογυμνασμένο της κοιλιά.

Η Irina Shayk είναι από τα μοντέλα που τολμούν να κάνουν ιδιαίτερες εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις και πάντα τραβά τα βλέμματα με αυτά που επιλέγει να φορέσει.

Είναι αγαπημένο μοντέλο γνωστών σχεδιαστών όπως του οίκου Burberry και στα social media καταφέρνει να κερδίζει με τις αναρτήσεις της τους followers της!

Τσέκαρε και αυτά: