Ιρλανδία

H Sarah Jessica Parker έχει τεράστια αδυναμία στη χώρα της “μαγείας” η οποία είναι η Ιρλανδία και όποτε βρίσκει χρόνο, πηγαίνει με τον σύζυγο της σε ένα σπίτι το οποίο υπάρχει στην οικογένεια του για 40 χρόνια για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει ενσαρκώσει την Κάρι Μπάτσο στη σειρά και τις ταινίες του “Sex and the city” έκανε για μια ακόμη φορά μια ανάρτηση στο Instagram και μας δείχνει ποιο είναι το αγαπημένο της μέρος στον κόσμο!

Η Sarah Jessica Parker μαζί με τον σύζυγο της,Matthew Broderick, επιλέγουν να μένουν στο σπίτι που ανήκει στην οικογένεια του συζύγου της στο Donegal και κάθε φορά που βρίσκεται στα καταπράσινα λιβάδια ενθουσιάζεται!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

H ηθοποιός έδειξε κάποιες φωτογραφίες από προϊόντα τα οποία μπορεί να βρει κανείς στην Ιρλανδία και οι followers της ενθουσιάστηκαν.

Η συγκεκριμένη χώρα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους celebrities που θέλουν να ξεφύγουν από τους παπαράτσι καθώς δεν είναι πολύ φαν του “κίτρινου τύπου” όσο αφορά τους γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές!

Η “Κάρι” επισκέπτεται τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο τη χώρα!

Tσέκαρε και αυτά: