Sofia Vergara

“Μάχη” για την κηδεμονία του σκύλου τους φέρεται πως δίνουν η Sofia Vergara και ο πρώην σύζυγος της, Joe Manganiello σύμφωνα τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση του διαζυγίου του πασίγνωστου ζευγαριού το οποίο επέλεξε πριν από επτά χρόνια να παντρευτεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το “US Weekly” το πρώην ζευγάρι διεκδικεί με τον ίδιο ζήλο το 10χρονο χνουδωτό σκυλάκι του, Bubbles το οποίο είναι πομεράνιαν με διασταύρωση τσιουάουα.

“Έχουν ακόμα μερικά θέματα να λύσουν, όπως την επιμέλεια του σκύλου τους, της Bubbles. Αλλά η Σοφία ελπίζει ότι μπορούν να προχωρήσουν με ήρεμο και δίκαιο τρόπο”, ανέφερε πηγή στο μέσο.

Η Sofia Vergara και ο Τζο Μανγκανιέλλο επέλεξαν να χωρίσουν αφού συνειδητοποίησαν πως οι διαφορές τους είναι μεγάλες και θέλουν να ακολουθήσουν άλλες ζωές.

To πρώην ζευγάρι σύμφωνα με πολλές πηγές, κατάλαβε πως ο τρόπος ζωής τους είναι διαφορετικός και πως θέλουν να κάνουν άλλα πράγματα ενώ ήταν από τα ζευγάρια που είχαν επιλέξει να μη μεγαλώσουν την οικογένεια τους διότι ήθελαν να περάσουν στιγμές χωρίς να έχουν έννοιες!

Περιμένουμε να δούμε ποιος θα κερδίσει την επιμέλεια και θα έχει το σκυλάκι στην αγκαλιά του!

Τσέκαρε και αυτά: