Ιταλία

Η Ιταλία είναι μια χώρα την οποία όλοι θέλουν να επισκεφτούν κάποια στιγμή! Και πολλές πόλεις της είναι ιδανικές για καλοκαιρινές εξορμήσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Mια TikToker από την Αυστραλία ονόματι Μάρτι ανάρτησε ένα βίντεο προειδοποιώντας τις γυναίκες που θα επισκεφτούν την χώρα να μην κυκλοφορούν μόνο με το μαγιό τους σε διάφορες περιοχές.

“Πάρτε μαζί σας ένα T-shirt προτού φθάσετε σε παραλίες της Ιταλίας γιατί εάν σας πάρουν χαμπάρι οι αρχές να κυκλοφορείτε με μαγιό, το πιθανότερο είναι να σας “κόψουν” τσουχτερό πρόστιμο” αναφέρει σε βίντεο της.

Η TikToker θέλησε να προειδοποιήσει τις τουρίστριες που θα επισκεφτούν την Ιταλία διότι οι ντόπιοι διαφόρων περιοχών ενοχλούνται με τις εμφανίσεις που κάνουν κατά καιρούς διάφορες γυναίκες στους δρόμους των γραφικών χωριών.

Σύμφωνα με την γυναίκα, το πρόστιμο είναι μεγάλο και ζητά από τον κόσμο να προσέχει με τα ρούχα τα οποία επιλέγει να κυκλοφορήσει σε ιταλικές παραθαλάσσιες περιοχές.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τους Ιταλούς, αλλά δεν θέλουν οι τουρίστες να κυκλοφορούν με το μπικίνι τους στις μικρές πόλεις, που βρίσκονται κοντά σε παραλίες”, λέει η γυναίκα στο βίντεο της!

Τσέκαρε και αυτά: