Αποχώρηση Survivor

Άλλη μια αποχώρηση Survivor αναμένεται να δουν οι τηλεθεατές που παραχωρούν το All Star και ένα πρόσωπο το οποίο πολλοί θα ήθελαν να δουν στον μεγάλο τελικό του Γαλατσίου θα αποχαιρετίσει τον Άγιο Δομίνικο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και πλέον ο κλοιός έχει στενέψει καθώς η παραγωγή ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό και οι ανατροπές είναι πολλές!

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα είναι η επόμενη στη σειρά για να αποχωρήσει και ο Γιώργος Λιανός θα αφήσει τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό μόλις κάνει την ανακοίνωση!

Η παίκτρια δεν ήταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση τις τελευταίες μέρες καθώς δεχόταν πόλεμο από κάποιος παίκτες ενώ φανερώθηκαν ξεκάθαρα οι στρατηγικές που ακολουθούν όλοι!

Ο MVP της εβδομάδας, Σάκης Κατσούλης, ήταν αυτός που έθεσε ως υποψήφια για αποχώρηση Survior την πολύ δυνατή παίκτρια και από ότι φαίνεται, κατάφερε να τη στείλει σπίτι της.

Έτσι, λοιπόν, η Σταυρούλα θα φτιάξει βαλίτσες με τον Ηλία Μπογδάνο και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να μιλήσουν για όσα έζησαν!

Τσέκαρε και αυτά: