Ήβη Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι από τα πιο ερωτευμένα της ελληνικής showbiz και όποιος τους έχει συναντήσει από κοντά, μιλάει για έναν αξιοζήλευτο έρωτα!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία μένει με τον σύντροφο τους και την κόρη τους στην Αλεξανδρούπολη, παραχώρησε συνέντευξη στη Real Life και τη Νίκη Κώτσου, όπου μίλησε για τη σχέση της με τον καλλιτέχνη και αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν παντρεύεται με τον σύντροφο της.

“Για μένα ο Μιχάλης είναι όλα τα συναισθήματα. Καρμική σχέση. Όλοι αλλάζουμε πραγματάκια για τις σχέσεις που έχουμε, είτε τις ερωτικές, είτε τις φιλικές. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην χάνουμε τον εαυτό μας. Εγώ αυτό χαίρομαι. Ότι είμαι με τον Μιχάλη όλα αυτά τα χρόνια, αλλάξαμε σίγουρα και οι δύο πράγματα, ειδικά μετά το παιδί, αλλά παραμένουμε ο εαυτός μας. Ο εαυτός που αγάπησε ο ένας στον άλλον από την αρχή”, είπε ο τραγουδίστρια.

Στη συνέντευξη της αποκάλυψε γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμη με τον σύντροφο της, δηλώνοντας:

“Έχουμε αποφασίσει, όπως λέει και ο Μιχάλης, να μην παντρευτούμε ποτέ, για να μην χωρίσουμε ποτέ. Δεν ξέρω, θα το δούμε. Προς το παρόν είμαστε πολύ χαρούμενοι για την οικογένεια που δημιουργήσαμε και με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Γάμος είναι το παιδί”. 

Η Ήβη Αδάμου και ο σύντροφος της είναι από τα πολύ cool ζευγάρια και μας αρέσουν!

Τσέκαρε και αυτά: