Ξεκούραση

H ξεκούραση είναι πολύ σημαντική και παρόλο που η καθημερινότητα μας είναι σούπερ απαιτητική και θέλουμε να προλάβουμε τα πάντα, πρέπει να σκεφτόμαστε πως είναι απαραίτητη!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθουμε πως οι 24 ώρες της ημέρας δε μας φτάνουν για να φέρουμε εις πέρας όλες μας τις υποχρεώσεις, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταναλώνουμε τρομερή ενέργεια για να τα καταφέρουμε κουράζοντας τον οργανισμό μας και τα ψυχικά αποθέματα τα οποία έχουμε.

Για αυτό το λόγο, πρέπει να ξεκουραζόμαστε μετά από μια πολύ κουραστική μέρα και υπάρχουν τρόποι για να πετύχουμε αυτό που πραγματικά αποζητάτε!

Τι μπορείς να κάνεις: 

#1.Άφησε το κινητό στην άκρη! Σκρολάροντας μονίμως ενώ κάθεσαι στον καναπέ, νομίζεις πως ξεκουράζεσαι αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Βλέπεις εικόνες και τις ζωές των άλλων και ενδεχομένως να πιέζεσαι χωρίς να υπάρχει λόγος!

#2.Ξάπλωσε νωρίς και επέλεξε μια playlist με χαλαρωτική μουσική η οποία θα είναι το μόνο που ακούγεται στο δωμάτια σου! Θα χαλαρώσεις τόσο πολύ!

#3.Φρόντισε τον εαυτό σου! Λίγο pampering δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Κάνε ένα μπάνιο, μια μάσκα προσώπου και απλά κάθισε στο αγαπημένο σου σημείο στο σπίτι και χαλαρώσε μέχρι να κοιμηθείς!

Τσέκαρε και αυτά: