Jared Leto

Ο Jared Leto έχει καταφέρει ένα από τα πολύ hot ονόματα του Χόλυγουντ καθώς έχει υποδυθεί αρκετά ιδιαίτερους και σκοτεινούς ρόλους όπως αυτών του Joker στην ταινία “Suicide Squad”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O ηθοποιός και frontman του συγκροτήματος “30 seconds to Mars” έχει πολύ ιδιαίτερο στιλ και του αρέσει πολύ να κυκλοφορεί βαμμένος κάνοντας μόνος του το μακιγιάζ του! Του αρέσει πολύ να τονίζει τα μάτια του με σκιές και μολύβια σε διάφορα χρώματα ενώ επιλέγει πολύ συχνά να κάνει και διάφορα σχέδια στο πρόσωπο του!

Ο Jared Leto έχει δημιουργήσει κάποια βίντεο στο Instagram όπου δείχνει στον κόσμο πως βάφεται και τρολάρει τους πάντες αφού κάνει διάφορες γκριμάτσες και προσπαθεί να μιμηθεί τους beauty influencers!

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα πράγματα που κάνει όταν βάφεται είναι να βαφή τη χωρίστρα του με κάποιο χρώμα σκιάς το οποίο του αρέσει γιατί θέλει να φωτίζει τις ρίζες των μαλλιών του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JARED LETO (@jaredleto)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JARED LETO (@jaredleto)

Οι θαυμαστές του έχουν δείξει να αγαπούν πολύ τα tutorials που κάνει, ασχέτως αν τους τρολάρει και πολλοί θεωρούν πως είναι πολύ cool το γεγονός πως δεν έχει κόμπλεξ!

Τσέκαρε και αυτά: