Νικόλ Δεσποτοπούλου

H Νικόλ Δεσποτοπούλου ήταν ένα από τα κορίτσια του “My Style Rocks” που απασχόλησε πολύ καθώς είχε θερμούς υποστηρικτές που θεωρούσαν πως είναι η πιο γλυκιά παίκτρια και εκείνη προσπαθούσε να δείξει στις συμπαίκτριες της πως η γυναικεία αλληλεγγύη είναι πολύ σημαντική!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η classy savage του ριάλιτι μόδας, μίλησε στο περιοδικό “You” και τον Γιώργο Κακογιάννη για την εμπερία της στο παιχνίδι και έκανε μια αποκάλυψη που ίσως δεν περιμένουν να διαβάσουν οι άνθρωποι που τη στηρίζουν!

Χαρακτηριστικά, η Νικόλ Δεσποτοπούλου αποκάλυψε πως μετά το “My Style Rocks” δέχτηκε ανήθικη πρόταση από δημοσιογράφο και προσπάθησε να τον αποφύγει διότι δεν της άρεσε καθόλου ο τρόπος του ενώ ήθελε να προστατέψει τη σχέση της!

“Μου έγινε μία ανήθικη πρόταση, και μάλιστα λίγο μετά το My Style Rocks. Με προσέγγισε ένας δημοσιογράφος και άρχισε να μου λέει: “Θέλω να γράψουμε κάποια άρθρα για σένα, για να σε προωθήσω, γιατί θεωρώ ότι έχεις ταλέντο και είσαι για τηλεόραση”. Σκεφτόμουν ότι μάλλον κάτι θα είδε σε εμένα, και αρχίσαμε να το συζητάμε, αλλά δεν είχα καταλάβει την πρόταση που ήθελε να κάνει… Τον ρωτάω: “Τι θα κερδίσετε εσείς από αυτό;”, και εκεί μου είπε: “Νικόλ μου, εγώ σε γουστάρω”. Νόμιζα ότι μιλούσε για τον χαρακτήρα μου, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να μου λέει να βρεθούμε κάπου πιο απόμακρα και άρχισα να μαζεύομαι. Τον ρώτησα ευθέως και μου είπε τι θέλει. Αμέσως του ξεκαθάρισα ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, και εκεί τελείωσε το θέμα”. 

Τσέκαρε και αυτά: