Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston είναι από τις γυναίκες του Χόλυγουντ που εντυπωσιάζει πάντα με το παρουσιαστικό της! Και πολλές είναι οι κυρίες σε παγκόσμιο επίπεδο που θέλουν να αποκτήσουν τα λαμπερά μαλλιά της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αγαπημένη Ρέιτσελ της σειράς “Φιλαράκια”, αποφάσισε να αποκαλύψει στο Marie Claire Αυστραλίας ποιο είναι το αγαπημένο της μακιγιάζ και δεν είναι άλλο από το σούπερ μινιμαλ, το οποίο εναρμονίζει πλήρες με τα cool outfits της καθημερινά!

“Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μου αρέσει να φοράω πολλά. Προτιμώ το μίνιμαλ μακιγιάζ. Ένα ροζ nude κραγιόν, μία στρώση μάσκαρα και ίσως λίγο κρεμώδες ρουζ. Αν έπρεπε να έχω στο νεσεσέρ μου μόνο 5 προϊόντα μακιγιάζ, αυτά θα ήταν μία μάσκαρα, ένα balm χειλιών, ένα καλό κραγιόν -λατρεύω το K.I.S.S.I.N.G Lipstick στην απόχρωση Penelope Pink της Charlotte Tilbury-, ένα κονσίλερ και ένα άρωμα σε μίνι συσκευασία, ώστε να το ψεκάζω όποτε θέλω”, είπε η Jennifer Aniston!

H ηθοποιός διατηρεί μια από τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις στον πλανήτη Χόλυγουντ καθώς κάνει πράγματα τα οποία τη διατηρούν νέα και η γυμναστική είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητας της όπως και η καλή διατροφή!

Τσέκαρε και αυτά: