Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez και ο Μπεν Άφλεκ γιορτάζουν ένα χρόνο έγγαμου βίου και μέσω του Instagram θέλησε να κάνει μια μίνι ερωτική εξομολόγηση στον άνδρα που έχει φέρει μεγάλη χαρά στη ζωή της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μετά από 20 χρόνια όπου είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους, οι δυο καλλιτέχνες αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον έρωτα τους και κατέληξαν σε γάμο! Και για μια ακόμη φορά απέδειξαν πως όσα χρόνια και αν περάσουν, κάποιοι έρωτες δε σβήνουν ποτέ!

Η Jennifer Lopez η οποία είναι στην καλύτερη φάση της ζωή της ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών από τον γάμο της με τον ηθοποιό και έγραψε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

“Πριν από ένα χρόνο σήμερα … Αγαπημένε μου Μπεν, Καθισμένη εδώ μόνη, κοιτάζοντας το δαχτυλίδι μου. Νιώθω υπερένταση. Με κάνει να θέλω να τραγουδήσω. Πώς καταλήξαμε εδώ, χωρίς να κάνουμε πίσω. Θέέ μου. Αυτή είναι η ζωή μου… Τζένιφερ”.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας και το 2022 έκανε μια μεγάλη τελετή στην Τζόρτζια όπου μαζί με καλούς φίλους γιόρτασαν την αγάπη τους!

Οι δυο τους είναι συνεχώς μαζί, όλοι ασχολούνται μαζί τους και εκείνοι έχουν επιλέξει να αγνοούν όλες τις φήμες και να κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη!

Τσέκαρε και αυτά: