Justin Bieber: O βραβευμένος superstar Justin Bieber επιφύλασσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τα Χριστούγεννα, αφού ανακοίνωσε την δισκογραφική του επάνοδο το 2020. Το ‘Yummy’ λοιπόν είναι το πρώτο single του τραγουδιστή από το πολυαναμενόμενο ολοκαίνουργιο album του που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου του single, o Bieber δίνει στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της νέας περιοδείας του που θα ξεκινήσει στο Seattle της Αμερικής, στις 14 Μαΐου.

Τόσο η είδηση του νέου υλικού, όσο και η είδηση της περιοδείας φτάνουν στους φανς του καλλιτέχνη μαζί με τη μίνι σειρά ορισμένων επεισοδίων που θα βγάλει ο Justin Bieber σε συνεργασία με το YouTube. Η σειρά ονομάζεται ‘Justin Bieber: Seasons’ και είναι ένα ντοκυμαντερ όπου ο Bieber μιλά ανοιχτά και αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη ζωή του, από τις χαρές του γάμου μέχρι τους αγώνες του σε δύσκολες περιόδους, καθώς επιστρέφει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το νέο άλμπουμ του μετά το 2015.

Το ‘Justin Bieber: Seasons’ θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube στις 27 Ιανουαρίου και θα αποτελείται από 10 μίνι-επεισόδια.

Δείτε εδώ το trailer για το ‘Justin Bieber: Seasons’:

Ο Justin Bieber κατά την πορεία της καριέρας του έχει συνολικά περισσότερο από 50 δισεκατομμύρια streams και περισσότερο από 60 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ. Το album ‘Purpose’ μόνο που κυκλοφόρησε το 2015, είχε 21 εκατομμύρια πωλήσεις, παγκοσμίως.

Ωστόσο το 2019 και πριν το 5ο studio album που θα κυκλοφορήσει φέτος, βρήκε τον Justin Bieber και πάλι στην κορυφή των charts τόσο με τη συνεργασία του με τον Ed Sheeran για το ‘I Don’t Care’ όσο και αυτή με τη ‘Γυναίκα Της Χρονιάς’ για το 2019 Billie Eilish, στο τραγούδι ‘Bad Guy’-Remix.

Δείτε το official lyric video για το νέο τραγούδι εδώ:

Βρείτε και ακούστε το ‘Yummy’, εδώ:

https://JustinBieber.lnk.to/YummyGREPR