Κάιλι Τζένερ

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ αποφάσισαν για μια ακόμη φορά να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι το οποίο αποφάσισε να δώσει πριν από λίγο καιρό μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση του φαίνεται πώς δε θέλει να είναι μαζί και έτσι πιστεύουν πώς είναι καλύτερα να μείνουν φίλοι και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον τρόπο που εκείνοι πιστεύουν πώς είναι καλύτερος.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Us Weekly, οι δυο τους δεν είναι πια μαζί και αποφάσισαν μέσα στις χριστουγεννιάτικες διακοπές να περάσου χωριστά τις γιορτές.

Οι δυο τους έχουν μοιραστεί πολλές φορές φωτογραφίες με καυτά φιλιά και ιδιαίτερες πόζες, αλλά φαίνεται πώς δε θέλουν να τα συνεχίσουν! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για απιστία από την πλευρά του ράπερ αλλά κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει πώς κάτι τέτοιο ισχύει.

Η Κάιλι και ο Τράβις έχουν κάνει δυο παιδιά μαζί, τη Στόρμι και τον μπέμπη τους, και θέλουν να είναι δεμένη η οικογένεια τους. Αλλά ο έρωτας φαίνεται πώς δεν κρατά για πολύ καιρό με αυτούς τους δυο.

Tσέκαρε και αυτά: