Μανικιούρ

Το μανικιούρ είναι κάτι το οποίο σχεδόν όλες οι γυναίκες αλλά και πολλοί άνδρες φροντίζουν να το κάνουν τουλάχιστον μια φορά το μήνα, διότι είναι μιας μορφής pampering και κάνει καλό στην ψυχολογία μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο TikTok έχει εμφανιστεί ένα νέο trend το οποίο αφορά στην απολέπιση νυχιών και η αλήθεια είναι πώς φαίνεται λίγο περίεργο!

Μια δερματολόγος η οποία κάνει διάφορα βίντεο στο TikTok αποκάλυψε πώς μπορούμε να κάνουμε απολέπιση στα νύχια μας και να τα βοηθήσουμε να είναι πολύ καλά ενυδατωμένα και να μην σπάνε τόσο εύκολα.

@jacquelinekilikita Nail exfoliation is legit! (I took @drdrayzday’s advice and ran with it). #beautyinatik #nailexfoliation #nailslugging #nails #nailhack #flakynails #healthynails ♬ Dreamy Vibes – Ocean Bay Jazz

Για να μπορέσει να πετύχει την απολέπιση που κάνει κατά τη διάρκεια του μανικιούρ της, η δερματολόγος χρησιμοποιεί ενυδατική κρέμα και γλυκολικό ή λακρικό οξύ αλλά και ένα toner το οποίο κάνει ελαφριά απολέπιση.

Με αυτόν τον τρόπο ενυδατώνει πολύ καλά τα νύχια της τα οποία έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία είτε από τροχό ή από κάποιο μανό και νιώθει πιο καλά τα άκρα της.

Η συγκεκριμένη τεχνική έχει γίνει viral και ήδη πολλά κορίτσια έχουν αρχίσει να την κάνουν στο σπίτι! Ωστόσο, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τη nail artist σου!

Τσέκαρε και αυτά: