Καλλιρόη Μυριαγκού

H Καλλιρόη Μυριαγκού προχώρησε σε αποκαλύψεις για την σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”, στην οποία έπαιξε τον ρόλο της “Ματίνας Μανταρινάκη”.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν”, του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, μαζί με τον Θανάση Βισκαδουράκη και μίλησε για τον ρόλο που την έκανε αναγνωρίσιμη στο κοινό, αλλά και κατάφερε να κάνει τον κόσμο να την αγαπήσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Καλλιρόη Μυριαγκού, ή αλλιώς «Ματίνας Μανταρινάκη» μίλησε για την κωμική σειρά του Ant1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», και αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο. Χαρακτηριστικά είπε:

«Ήταν πολύ κόντρα ο ρόλος, πάρα πολύ κόντρα. Έγινε audition, εγώ πήγα χάλια ντυμένη και από ευγένεια γιατί με πρότεινε η Μαρία Λεκάκη που ήμασταν συμμαθήτριες στην σχολή. Πήγα στην audition και με τα χίλια ζόρια προσπάθησαν να με πείσουν, με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, έλεγα όχι. Τελικά μου πρότειναν νομίζω καλά λεφτά για τότε και είπα ναι και πήγα και το έκανα».

Η Καλλιρόη Μυριαγκού, κατέληξε λέγοντας ότι:

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Και όλα αυτά που καμιά φορά λέω: “Μην με ρωτάτε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»”, εντάξει αλλά δεν γίνεται, το ξέρω και θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά πολύ τυχερό. Τώρα το βλέπω με πολύ χαρά και αγάπη».

Τσέκαρε και αυτά:

Άννα Πολτζόγλου: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Instagram και το Fame Story

Σκυλί νιώθει προδομένο και το δείχνει στην οικογένειά του