Άννα Πολτζόγλου

Η Άννα Πολτζόγλου είναι μία από τις παίκτριες που κατάφεραν να έχουν μία θέση μέσα στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας του Fame Story και διεκδικεί μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους τον τίτλο του νικητή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής, όσο και του κοινού. Το Fame Story παίζεται κάθε Δευτέρα με Πέμπτη και το μεγάλο live γίνεται κάθε Παρασκευή. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο, τον Αντώνη Ρέμο και τον Light.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Poltzoglou (@annapoltz)

Η Άννα Πολτζόγλου, κατάγεται από το Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, είναι 28 χρονών και αγαπάει το τραγούδι. Από τα 6 της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, καθώς τότε γράφτηκε σε ωδείο για μαθήματα πιάνου.

Ακόμα και μετά από 22 χρόνια η μουσική την ακολουθεί στη ζωή της και είναι ο συνοδοιπόρος της στις δύσκολες στιγμές της. Πρόσφατα ξεκίνησε να γράφει δικά της τραγούδια, καθώς η γιαγιά της τής πήρε για δώρο ορκωμοσίας ένα midi keyboard.

Η Άννα Πολτζόγλου θέλει συνεχώς να εμπνέεται, να δημιουργεί και να μαθαίνει, γι’ αυτό τον λόγο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εκείνη το Fame Story καθώς είναι σύμφωνα με την ίδια ένα ιδανικό μείγμα τέχνης, έκφρασης και δημιουργίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Poltzoglou (@annapoltz)

Η διαγωνιζόμενη του Fame Story θεωρεί ότι η ζωή θέλει ρίσκο, τόλμη και θάρρος και το motto της είναι «Life is a beautiful game, with love, serving and gratitude».

Η Άννα Πολτζόγλου, είναι μία από τους σπουδαστές που διεκδικούν τον τίτλο του νικητή, το πολυπόθητο συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Panic Records, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τσέκαρε και αυτά:

Σκυλί κάνει τραμπολίνο και το TikTok ξεκαρδίζεται

Φειδίας Ηροδότου: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Fame Story και το TikTok