Καλό Μεσημεράκι

Η εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” έχει καταφέρει να μας κρατήσει πολύ καλή παρέα τα μεσημέρια και από τη Μεγάλη Δευτέρα, οι συντελεστές έχουν φύγει για διακοπές με αποτέλεσμα να μη βλέπουμε τον αγαπημένο Νικόλα να πειράζει τη Βάνια και να σχολιάζει την επικαιρότητα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του αναμένεται να επιστρέψουν στις επάλξεις την Τετάρτη 19/4 και θα έχουν πολλά να μας πουν και να μας δείξουν αφού το Survivor συνεχίζεται, το My Style Rocks απασχολεί και συμβαίνουν πολλά στον κόσμο τα οποία είναι άξια σχολιασμού!

O Nίκος Μουτσινάς έχει εκφράσει δημόσια πως θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και πως θέλει να ξεκουραστεί διότι έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του!

Ωστόσο, πολλά ακούγονται για κριτικές επιτροπές και για ένα νέο project το οποίο θέλει να κάνει αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα ακόμη!

Ο ΣΚΑΙ έχει ήδη κλείσει τον Μάρκο Σεφερλή για την επόμενη σεζόν και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη, αφού ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει σκοπό να συνεχίσει!

Σίγουρα θα λείψει σε πολλούς η συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά αυτά έχει η ζωή!

 

Τσέκαρε και αυτά: