Καλό Μεσημεράκι

Η εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και ο Νίκος Μουτσινά επιστρέφουν και φαίνεται πώς οι “ευχές” του παρουσιαστή έπιασαν τόπο γιατί εμφανίστηκε ένα trailer από το πουθενά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η μεγάλη επιστροφή της εκπομπής μετά τις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες γιορτές είναι γεγονός! Και θα τη δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 2 Ιανουαρίου του 2023!

Tσέκαρε το trailer εδώ!

Πολλές φορές έχουμε ακούσει τον Νίκο Μουτσινά να “παραπονιέται” πώς όλες οι εκπομπές και ειδικά αυτή της Ζήνας Κουτσελίνη, έχουν τα δικά τους trailer και φαίνεται πως οι ευχές του ακούστηκαν αφού βλέπουμε ένα νέο βίντεο για το “καλωσόρισμα” στη νέα χρονιά!

H εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση και όπως πάντα στο πλευρό του παρουσιαστή θα βρίσκεται η αγαπημένη Βάνια (Mαρίνα Νικολάου) και η μπάντα Αlcatrash!

O Nίκος Μουτσινά επιστρέφοντας με την εκπομπή του θα σχολιάσει πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και μη ενώ θα τον ακούσουμε να σχολιάζει ρούχα και εμφανίσεις από διάφορες στιγμές των επώνυμων!

Η εκπομπή “έλειπε” για περίπου 2 εβδομάδες από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να επιστρέψουν τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Τσέκαρε και αυτά :

Σεισμός Εύβοια : Όταν κατέρρευσε τζαμαρία

Πρωτοχρονιά 2023 : Τα δυο μεγάλα πάρτι στην Αθήνα