Καλοκαιρινά τραγούδια

Καλοκαιρινά τραγούδια: O μοναδικός Livin R συνεργάζεται με τους Sergio T, K-Mass και Jimbo για να κυκλοφορήσουν την επερχόμενη καλοκαιρινή επιτυχία “Tell Me Why (Shoreline)” μέσω της Panik Records.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Για τον Livin R η μουσική είναι σαν το κρασί, με το χρόνο βελτιώνονται τα χαρακτηριστικά της και ωριμάζει .. κάπως έτσι η αρχική ιδέα της μελωδίας του “Tell Me Why (Shoreline)” δημιουργήθηκε το 2009. Έμεινε για αρκετά χρόνια καλά φυλαγμένο ώστε να τελειοποιηθεί, να κυκλοφορήσει σήμερα και ακούγοντάς το να σκεφτόμαστε το καλοκαίρι !

Ο ίδιος εκφράζεται απόλυτα από τα λεγόμενα του Οδυσσέα Ελύτη στο τι είναι το καλοκαίρι: “H εποχή που στήνονται τα όνειρα”.. και μας λέει για το νέο αυτό τραγούδι: “Το “Shoreline” που ήταν ο αρχικός τίτλος της μελωδίας, είναι εκείνο το σημείο που γη, αέρας και θάλασσα γίνονται ένα… είναι το μόνο σημείο πάνω στη γη που υπάρχουν σύνορα ανάμεσα στη γη και στη θάλασσα, είναι εκείνο το σημείο που βρέχουμε το δαχτυλάκι μας και αποφασίζουμε αν θα κολυμπήσουμε ή κάνει κρύο ακόμα”.

Tσέκαρε το εδώ!

Για το τραγούδι δούλεψε με τους έλληνες δημιουργούς και επιτυχημένους παραγωγούς Sergio T και K-Mass ενώ στα φωνητικά είναι ο Jimbo.

Τσέκαρε και αυτά: