Πένυ Αγοραστού

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night show” βρέθηκε η Πένυ Αγοραστού η οποία συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, “Μαύρο Ρόδο” και μίλησε για τη θρησκεία και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ με το οποίο ασχολήθηκε στο παρελθόν.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός η οποία βρέθηκε μπροστά στις κάμερες κατά το παρελθόν με σκοπό να παρουσιάσει “καυτά θέματα” που αφορούν στη shozbiz αναφέρθηκε σε εκείνες τις στιγμές λέγοντας πως ήθελε να σταματήσει να ασχολείται με αυτό το επάγγελμα διότι ήταν πολύ θυμωμένη με την τηλεόραση.

“Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στο ALTER. Δεν μου λείπει καθόλου. Βλέπω όλες αυτές τις εκπομπές τώρα και πλήττω, βαριέμαι πάρα πολύ. Τις έχω απομυθοποιήσει, τα έκανα στα 18 μου και πλέον δεν μου αρέσει. Όλα είναι στημένα, τα περισσότερα γίνονται για να γίνει ένας ντόρος. Μου φαίνονται υπερβολικά όλα. Στο ALTER ο καθένας είχε τον ρόλο του. Όταν είσαι ένα νέο παιδί και θες να έχεις δουλειά, μπορείς να πεις στην αρχισυντάκτρια “δεν θέλω να πω κακό λόγο;”. Δεν είναι εύκολο. Αν κάποιος έχει την εμπειρία ή είναι δυνατός σαν χαρακτήρας θα το κάνει. Δεν είναι καθόλου εύκολο”, είπε.

Η Πένυ Αγοραστού τόνισε πως τη θυμώνει να θάβουν κόσμο και να κράζουν και πως δε θα ήθελε κάποιον από πάνω της να της λέει τι να κάνει.

Στη συνέχεια της συζήτησης της με τον παρουσιαστή της εκπομπής, αναφέρθηκε στη θρησκεία και δήλωσε πως πιστεύει και πως έχει βρεθεί κοντά στον Θεό.

“Πιστεύω, πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω το κεράκι μου, τα πάω καλά με τη θρησκεία. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στο μοναστήρι. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω για μια βδομάδα σε ένα γυναικείο μοναστήρι, να μην έχω κινητό. Μου είπε η κ. Διδασκάλου ότι πήγε και θέλω και εγώ και της ζήτησα να μου πει σε ποιο πήγε για να πάω μετά το τέλος της σειράς”.

Τσέκαρε και αυτά: