Κάνε ότι κοιμάσαι

Η σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι έρχεται από τη Δευτέρα με δύο νέα επεισόδια και η Χρύσα πλέον υποπτεύεται την Άννα για ένα μεθοδευμένο σχέδιο.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Κάνε ότι Κοιμάσαι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 37ο: Η Άννα προλαβαίνει τον Λημνιό πριν σκοτώσει τον Μάκη. Τι συνέπειες επιφέρει η πράξη της; Πού εστιάζει η έρευνα της Αστυνομίας; Ποιες συνέπειες φοβάται η Δάφνη ότι θα επιφέρει στην παράταξή της η αλήθεια για τον Λημνιό;

Η Χρύσα υποπτεύεται την Άννα για μεθοδευμένο σχέδιο και πιέζει τον Μάκη για λεπτομέρειες. Πώς ήξερε ότι θα τον ακολουθήσει ο Λημνιός; Η Άννα και ο Πέτρος καταθέτουν ότι είχε ζητήσει τη βοήθειά τους ο φοιτητής και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν.

Ποια είναι η σχέση του μαθητή, ο οποίος επιστρέφει από την αποβολή για τα ναρκωτικά, με την Αμάντα; Ποιες εξηγήσεις προσπαθεί να της δώσει για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της; Ο Ίκαρος τιμωρεί τον Μάκη για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από το νομικό του γραφείο και δεν τον δέχεται πλέον ως φοιτητή.

Ο Νικόλας καλύπτει τον Μάκη και καταθέτει ότι γνώριζε τους φόβους του για τον Λημνιό. Η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα κλονίζεται για μία ακόμα φορά και την θεωρεί ύποπτη για τον τρόπο που αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον Λημνιό.

Ποια είναι η μεγάλη αλήθεια;