Κάνε ότι κοιμάσαι

Η σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι έρχεται αυτή την εβδομάδα με δύο νέα επεισόδια και ο Ίσσαρης προσπαθεί και παίρνει αποστάσεις από την Καμβύση.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Κάνε ότι Κοιμάσαι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Δευτέρα 22  Απριλίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 61ο. Πόσο φιλική έχει γίνει η σχέση της Νάσιας με τον Δαμασκηνό, και ζητάει από τη Ζωή να λέει ψέματα ώστε να βγαίνει μαζί του; Γιατί προσπαθεί να αποφύγει ο Λάμπης τη φετινή τελετή για τις υποτροφίες; Ο Νικόλας προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας και προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που την κάνει τόσο απαισιόδοξη.

Η Καμβύση μεταφέρει στον Ίσσαρη την ενόχλησή της για την απόφαση της Άννας να έρθει και να την κατηγορήσει για το πώς του φέρθηκε. Ο Ίσσαρης παίρνει αποστάσεις και της ζητάει να μην τον ενοχλεί.

Η Αστυνομία προσπαθεί να βοηθήσει τον Οικονομικό Εισαγγελέα στη μυστική έρευνα για τις εταιρείες του Δαμασκηνού. Ποιους άλλους εμπλέκουν τα νέα στοιχεία; Η Αμάντα μεταφέρει στον Λάμπη την τυχαία συνάντησή της με τον δεύτερο μαθητή που είχε αποβληθεί από το Κολλέγιο και που δεν επέστρεψε ποτέ. Τι απασχολεί τον Λάμπη;

Ο Λάκης φοβάται για την ασφάλεια του Χρήστου και προσπαθεί να μάθει τα μυστικά του. Έχει αλλάξει γνώμη η Άννα για τον Δαμασκηνό; Ποιον συνεργάτη του αναζητά, θεωρώντας ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για όλα; Τι αγνοούν όλοι οι μαθητές για τον μαθητή που δεν γύρισε μαζί με τον Φλωρή;