Kanye West

O Kanye West ή αλλιώς Ye αποφάσισε να επιστρέψει στο Instagram και να κάνει την πρώτη του ανάρτηση, προσπαθώντας να δείξει στον κόσμο πως δεν έχει ακραίες απόψεις και δε θέλει να έχει εντάσεις στη ζωή του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Με μια ανάρτηση του, όμως, κατάφερε πάλι να ανάψει φωτιές διότι μετά τα αντισιμητικά σχόλια που είχε κάνει και είχαν προκαλέσει τον αποκλεισμό του από το Instagram και το Twitter, ανάρτησε την αφίσα της ταινίας 21 Jump Street του 2012, και ανέφερε πως ο πρωταγωνιστής, Τζόνας Χιλ, τον έκαναν να συμπαθήσει ξανά τους Εβραίους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

“Βλέποντας τον Τζόνα Χιλ στο 21 Jump Street με έκανε να συμπαθήσω ξανά τους Εβραίους. Κανείς δεν πρέπει να θυμώνει εναντίον ενός ή δύο ατόμων και να το μετατρέπει σε μίσος προς εκατομμύρια αθώους ανθρώπους. Κανένας Χριστιανός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αντισημίτης γνωρίζοντας ότι ο Ιησούς είναι Εβραίος. Ευχαριστώ Τζόνα Χιλ, σε αγαπώ”, έγραψε στη λεζάντα του ο Kanye West. 

Ο ράπερ είναι ένα πρόσωπο το οποίο δέχεται επικρίσεις κατά καιρούς καθώς κάνει περίεργα σχόλια τα οποία θεωρούνται προσβλητικά και ο κόσμος έχει μπερδευτεί πολύ με τη συμπεριφορά του.

Έχει χάσει πολλές συνεργασίες αλλά δε φαίνεται να τον νοιάζει!

Τσέκαρε και αυτά: