Kanye West

O 45χρονος, Kanye West, ο οποίος θέλει να τον αποκαλεί ο κόσμος Ye, αποφάσισε να κάνει μια πολύ ανατρεπτική εμφάνιση όταν βγήκε με τη σύντροφο του για… παγωτό και κάτι μας λέει πως ετοιμάζει ένα νέο trend!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O ράπερ και δημιουργός βγήκε από το σπίτι του φορώντας ένα μαύρο T-shirt με πολύ έντονους “ώμους” (θύμιζε μπλουζάκι ενός παίκτη ράγκμπι), ένα μαύρο παντελόνι και μπλε παπούτσια τα οποία έμοιζαν με κάλτσες.

Έχοντας στο πλευρό του τη “σύζυγο” του, Μπιάνκα Σενσόρι, πήγε να πάρει ένα παγωτάκι και το look του ήταν αυτό που σχολιάστηκε έντονα καθώς είναι αλλόκοτο και ανατρπετικό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Ο Kanye West μπορεί να τα “έσπασε” με την Adidas και υπάρχει ένα μικρό beef με τον οίκο Balenciaga, δε σημαίνει, όμως, πως θα σταματήσει να δημιουργεί και να επιλέγει να κυκλοφορεί με κομματια τα οποία μπορούν να γίνουν trend!

H σύντροφος του επέλεξε να δέσει ένα μαύρο top γύρω από το πρόσωπο της και να φορέσει ένα κολάν σε γκρι χρώμα το οποό συνδύασε με μπότες και ένα κρεμ top το οποίο αναδείκνυε το πληθωρικό μπούστο της!

Τσέκαρε και αυτά: