Celine Dion

Η Celine Dion μαζί με τους συνεργάτες τη αποφάσισαν να ακυρώσουν τη μεγάλη περιοδεία της “Courage Tour” καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή και προσπαθεί να ανακάμψει μετά την αποκάλυψη πως διαγνώστηκε με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Tόσο η ίδια, όσο και οι γιατροί που την παρακολουθούν, θεωρούν πως πρέπει να ξεκουραστεί και να κάνει όλα όσα πρέπει για να μπορέσει να αντιμετωπίσει σωστά την πάθηση.

Σε ανάρτηση που έγινε στο Instagram η Celine Dion έγραψε:

“Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά μια περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι στο 100%. Δεν είναι δίκαιο να συνεχίσετε να αναβάλλετε τις παραστάσεις, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα, μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η πάθηση με την οποία διαγνώστηκε η πασίγνωστη καλλιτέχνιδα δεν επιτρέπει στους ασθενείς να κινούνται κανονικά, καθώς προκαλείται μυϊκή ακαμψία.

Η τραγουδίστρια κάνει καθημερινά φυσικοθεραπείες σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντος της και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της σε αυτή τη νέα συνθήκη.

Τσέκαρε και αυτά: