Κάρτες Ταρώ

Οι κάρτες Ταρώ είναι πάντα ένα χρήσιμο εργαλείο που πιάνει τις ενέργειες και μας δείχνουν πολλές φορές όλα εκείνα που θα θέλαμε να ξέραμε.

Ένα τέτοιο ρίξιμο έκανε η Λένα, από το δικο της κανάλι στο Youtube, το Energy Focus δείχνοντας ποιές είναι οι ενέργεις που κυριαρχού αυτή τη στιγμή με αφορμή τις ερωτικές περιπέτειες που μπορεί να έχει ο καθένας.

Σε αυτό το ρίξιμο η γνωστή πλέον Λένα μας δείχνει ένα άτομο που κρύβεται πίσω από ψέματα τόσο προς τον άνθρωπο που αγαπάει πραγματικά, αλλά και σε όλο τον κοινωνικό του περίγυρο. Το άτομο αυτό σύμφωνα με τις Κάρτες Ταρω δείχνει ένα άτομο που λέει ψέματα όχι γιατί ειναι ανήθικο πλάσμα, αλλά για να είναι αρεστός προς τους κοινωνικούς κύκλους στους οποίους βρίσκεται.

Ο φόβος λοιπόν να δείξει τα συναισθήματά του τόσο προς εσάς όσο και προς τους άλλους ανθρώπους, τον κάνουν να είναι ένας φοβικός άνθρωπος. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρίξιμο ο άνθρωπος αυτος ακόμα κι αν καίγεται για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, προς τα έξω παριστάνει τον cool τύπο και πως δείχνει αδιάφορος, ενώ στην ουσία δεν περνάει καλά.

Μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός πάντα κουκουλάνει τα προβλήματά του και ενώ τώρα είναι πολύ φοβισμένος, πολύ απογοητευμένος δεν το παραδέχεται και δεν αναλαμβάνει ποτέ τις ευθύνες του, φοβούμενος τι θα πει ο κόσμος γύρω του.

Δείτε τις ενέργειες από τις κάρτες Ταρώ και δείτε τι θα κάνει τελικά αυτός ο άνθρωπος:

Τσέκαρε κι αυτά: