Καταμαράν

Αποκαλύφθηκαν εικόνες από ένα νέο καταμαράν 300 εκατομμυρίων λιρών το οποίο ονομάζεται “Decadence” και στο διαδίκτυο έχει γίνει χαμός με την εμφάνιση του καθώς θυμίζει vintage αυτοκίνητο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Andy Waugh σχεδίασε το άκρως ιδιαίτερο δημιούργημα εμπνευσμέος από ένα όχημα ττων ’20s το οποίο ονομάζεται Auburn Boattail Speedster και είναι ένα vintage αμερικάνικο μοντέλο.

Το καταμαράν διαθέτει τέσσερα γιγαντιαία “φτερά” και δίνουν την εντύπωση πως έχει ρόδες,  και θα μπορεί να αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες και να βοηθήσουν να μην καταναλώνεται μεγάλη ποσότητα ενέργειας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o σχεδιαστής αναφέρει πως διαθέτει βοηθητικά σκαφάκια τα μπορούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για άνεση!

Ο σχεδιαστής ανέφερε πως το συγκεκριμένο δημιούργημα θα μπορούσε να μπει στην παραγωγή αν κάποιος έχει σκοπό να επενδύσει μεταξύ 214 εκατομμυρίων λιρών και 350 εκατομμυρίων λιρών για να το αποκτήσει!

Υπολογίζεται πως θα χρειαστούν τρία με τέσσερα χρόνια για να κατασκευαστεί το υπέρ-γιοτ και θα μπορούσε να ζυγίζει 5.000 τόνους!

Προς το παρών, οι εικόνες από τα pros κάνουν τον γλυρο του διαδικτύου και όλοι αναρωτιούνται αν κάποιος μεγιστάνας θα ήθελε να αποκτήσει αυτό το υπερόχημα των θαλασσών!

Τσέκαρε και αυτά: