Heidi Klum

H Heidi Klum έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της και όταν βρίσκει χρόνο ανάμεσα στα γυρίσματα των διαφόρων εκπομπών που συμμετέχει, όπως το “America’s Got talent”, θέλει να περνά όμορφες στιγμές μαζί τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε μια σπάνια κίνηση στον λογαριασμό της στο Instagram καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία που αφορά σε… τρεις γενιές!

Η Χάιντι Κλουμ ποζάρει με την κόρη της Leni η οποία είναι 19 ετών και τη μητέρα της Erna και τα σχόλια δεν έχουν σταματήσει να εμφανίζονται!

Στο νέο οικογενειακό πορτρέτο η Χάιντι επέλεξε να φορέσει ένα ροζ top και τα μαλλιά της ήταν πολύ ξανθά ενώ η κόρη της επέλεξε να φορέσει μια λινή, λευκή μπλούζα! Η “γιαγιά” της φωτογραφίας επέλεξε μια πλουμιστή μπλούζα με λουλούδια και πολύ χρώμα!

Η Γερμανίδα κριτής έφερε πριν από 19 χρόνια στον κόσμο την κόρη της, της οποίας ο πατέρας είναι ο δισεκατομμυριούχος, Flavio Briatore. Η Heidi Klum έχει άλλα τρία παιδιά με τον τραγουδιστή Seal με τον οποίο έχουν χωρίσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Πλέον, η 50χρονη επιχειρηματίας είναι παντρεμένη με τον 33χρονο Tom Kaulitz, ο οποίος είναι ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Tokio Hotel.

Tσέκαρε και αυτά: