Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν μπήκε με το δεξί σίγουρα στο Survivor All Star και αυτό φάνηκε πριν καν φτάσει στο νησί του reality επιβίωσης.

Από το αεροδρόμιο κιόλας φαινόταν πόσο δύσκολα ένιωθε για αυτό που συνέβη με τον πρώην σύντροφο της (τουλάχιστον αυτό λένε οι φήμες), αφού έλαβε ένα γράμμα και ένα φυλαχτό. Και εκεί ξεκίνησαν τα ζόρια. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πίστευαν πώς θα αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star διότι ήθελε να επιστρέψει στην αγκαλιά του καλού της.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H Κατερίνα Δαλάκα είναι μια γυναίκα η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στον αθλητισμό και από μικρή ηλικία έχει επιλέξει να ασχοληθεί ενεργό με αυτόν.

Γεννήθηκε στο Μόναχο στις 20 Αυγούστου του 1992 και είναι 30 ετών! Είναι από την Κατερίνη και ζει στην Αθήνα. Η αθλήτρια έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης και έχει μεγάλη επιτυχία στον αθλητισμό.

Έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε δυο Survivor, κερδίζοντας αυτό του Ελλάδα-Τουρκία και βρίσκεται για τρίτη φορά στον Άγιο Δομήνικο.

Η σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε επιλέξει για ένα μεγάλο διάστημα να βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκο και οι δυο τους είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι δυο τους είχαν σχέση για 6 χρόνια αλλά υπήρξαν δύσκολες καταστάσεις οι οποίες τους οδήγησαν   σε χωρισμούς.

Οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αλλά οι αποφάσεις της αθλήτριας να φύγει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο και φέρεται να επέλεξαν να χωρίσουν.

Η αθλήτρια δέχτηκε σύμφωνα με φήμες ένα γράμμα από τον πρώην σύντροφο της λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομήνικο και ήταν σε πολύ περίεργη κατάσταση! Ήταν ένα από τα πρόσωπα που οι φήμες ήθελαν να αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά παραμένει εκεί και αγωνίζεται στο στίβο μάχης!

Τσέκαρε και αυτά: