Κατερίνα Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι μια από τις Ελληνίδες τραγουδίστριες που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα να έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο καθώς έχει αλλάξει ρεπερτόριο, έχει στραφεί προς “λαϊκά μονοπάτια” και σε κάθε της εμφάνιση απασχολεί πολύ με τη φωνή της και το παρουσιαστικό της αφού είναι μια πολύ όμορφη παρουσία η οποία δεν περνά απαρατήρητη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ


Είναι μια νέα γυναίκα η οποία λατρεύει τη μουσική και δουλεύει πολύ σκληρά για να πετύχει τους στόχους της! Κάτι το οποίο άλλωστε είχαμε δει από τη συμμετοχή της στο “Τhe Voice” όπου και η Δέσποινα Βανδή ήταν η coach της!

Κατερίνα Λιόλιου – Βιογραφικό, Instagram, η πραγματική ηλικία, η σχέση με τον Ρόκκο, το “The Voice”

Το “Κατερινάκι μας” – όπως λέει και το τραγούδι της, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι 29 ετών. Γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1994 και από μικρή είχε μεγάλη αδυναμία στη μουσική.

Έκανε μαθήματα πιάνου και κιθάρας ενώ παράλληλα αποφάσισε να σπουδάσει στο ΑΠΘ Φιλολογία από όπου και αποφοίτησε.

Μαζί με φίλες της, είχαν δημιουργήσει το συγκρότημα “Chic n’ Blues” και το 2012 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο School Wave Festival!

Tης αρέσει πολύ να διαβάζει, να γυμνάζεται και δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή!

To “The Voice”

H Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε στη σκηνή του ριάλιτι μουσικής “The Voice” όταν προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές όταν τραγούδησε το κομμάτι των Aerosmith “Dream On”.

Φορώντας ένα λευκό tank top, μια μακριά μαύρη φούστα και αρβυλάκια, μάγεψε τους πάντες με τη φωνή της και η Δέσποινα Βανδή ηταν αυτή τελικά που κατάφερε να την πείσει πως πρέπει να είναι η coach της!

Προχώρηση πολύ στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει! Ωστόσο, μετά την εμφάνιση της συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες και πλέον κρατά μαγαζιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ανοιχτά!

Η σχέση με τον Ρόκκο

Η Κατερίνα Λιόλιου είχε μια μικρή σχέση με τον γιο του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρη! Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” όπου και είχε δηλώσει πως δε θυμόταν πόσο καιρό ήταν μαζί και πως δε θυμόταν τον λόγο του χωρισμού.

To Instagram της


Η Κατερίνα έχει μεγάλη απήχηση στο Instagram καθώς μετρά προς το παρών 138Κ followers και μέσω αυτού μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της!

Παράλληλα, παρουσιάζει τα νέα κομμάτια που τραγουδά και ο κόσμος ενθουσιάζεται και δε σταματά με τα likes!

Τσέκαρε και αυτά: