Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν πριν από κάποιους μήνες να δώσουν “τέλος” στον γάμο τους και το διαζύγιο τους “έσκασε σαν βόμβα” στο χώρο της showbiz.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον δικηγόρο.

“Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και στους άλλους με όλα τα συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το νόημα της ζωής”. 

Μιλώντας στους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δήλωσε πως όταν υπάρχουν αναποδιές, όλοι μας βρίσκουμε τη δύναμη και προχωράμε!

“Μέσα από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο”. 

Η τραγουδίστρια φημολογείται πως έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή της και βρίσκεται σε νέα σχέση! Ωστόσο, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι προς το παρών!

Τσέκαρε και αυτά: