Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο πρώην σύζυγος της, Παναγιώτης Πιλαφάς, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και ο γάμος τους έληξε, με πολύ ήσυχο τρόπο. Ωστόσο, έγινε ένας μικρός χαμός στην ελληνική showbiz καθώς δεν περίμενε κανείς αυτή την εξέλιξη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H καλλιτέχνης έχει επιλέξει να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους και πολλές φορές ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις καθημερινές δραστηριότητες της. Και μια φωτογραφία άναψε “φωτιές”.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πόζαρε με ένα ολόσωμο μαγιό στην παραλία και ανάρτησε μια εικόνα όπου πραγματικά είναι πολύ όμορφη! Τι το ήθελε η γυναίκα; Τα σχόλια πολλών followers δεν ήταν καθόλου κολακευτικά καθώς τη ρωτούσαν αν έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία της, αν έχει αδυνατίσει τόσο πολύ επειδή χώρισε και άλλα “ωραία”.

Η ηθοποιός δεν έχει μπει στη διαδικασία να απαντήσει σε όλα όσα γράφονται, ωστόσο, είναι για μια ακόμη φορά κρίμα να λέγονται τέτοια πράγματα!

Στο Instagram και γενικότερα στα social media γίνονται πολλά άκομψα σχόλια τα οποία αφορούν αρκετό κόσμο και δυστυχώς κανείς δεν αναλογίζεται τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν αυτά στην ψυχολογία ενός ανθρώπου ο οποίος μπορεί να περνά δύσκολες στιγμές.

Τσέκαρε και αυτά: