Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο όλων, όχι γιατί είναι μια εξαιρετική αθλήτρια, αλλά γιατί φέρεται να είχε πει στον Στέλιο Χανταμπάκη πως είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Νίκος Παρτσώλης μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό Μας” αποκάλυψε πως η παίκτρια και ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν έχουν ιδέα πως έχει στηθεί ένα ολόκληρο ριάλιτι στις πλάτες τους από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη και τα ερωτήματα είναι σωρό.

Οι δυο παίκτες φέρεται να μην έχουν ιδέα για όλα όσα έχουν συμβεί και στο μέλλον θα δούμε πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις να εξελίσσονται στον Άγιο Δομίνικο.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σίγουρα θα πέσει από τα σύννεφα μόλις μάθει τι έχει ειπωθεί.

Το ριάλιτι που φέρεται να έχει στηθεί, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και τις τελευταίες ώρες γίνεται έντονος λόγο για μια οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All star.

Φέρεται πως ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι διότι δεν μπορεί να διαχειριστεί άλλο τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι καταιγιστικές.

Οι παίκτες έχουν φτάσει στα όρια τους, ακούγονται πολλά και οι επόμενες μέρες θα φέρουν νέα δεδομένα τα οποία σίγουρα θα απασχολήσουν.

Tσέκαρε και αυτά: