Κατερίνα Στικούδη

Kαλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”, ήταν η Κατερίνα Στικούδη η οποία μίλησε για μια πιθανή συμμετοχή στη Eurovision!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τραγουδίστρια η οποία δεν έχει δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής για μια πιθανή εμφάνιση στο μεγάλο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης, μιλώντας στους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά είπε πως πρώτα πρέπει να τη “φλερτάρει” η Eurovision και έπειτα να πει στη διαδικασία να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις.

“Πρώτα πρέπει να με φλερτάρει αυτή πρώτη για να την φλερτάρω μετά και εγώ. Γιατί εγώ είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, πρέπει πρώτα ο άλλος να μου κλείσει το μάτι και μετά θα σκεφτώ εγώ άμα θέλω. Η αλήθεια είναι ότι η Eurovision είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο event που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή και το πιστεύω αυτό. Όλα είναι θέμα διαχείρισης. Υπάρχει φυσικά και το streaming που όλο αυτό το κάνει ακόμα πιο εύκολο, δηλαδή να ταξιδεύει η μουσική τόσο γρήγορα και να ακούει οποιοσδήποτε οποιοδήποτε τραγούδι θέλει και του αρέσει. Δεν είναι όπως παλιά που έπρεπε να περιμένεις μια συγκεκριμένη ημερομηνία για να ταξιδέψουν τα τραγούδια σε όλο τον κόσμο και όλη την Ευρώπη”. 

Αν ακούει η ΕΡΤ, να ξέρει πως η Κατερίνα Στικούδη θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή!
Tσέκαρε και αυτά: