Κατερίνα Ζαρίφη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Κατερίνα Ζαρίφη η οποία μίλησε για τη νέα τη σχέση και για τον τρόπο που έχει καταφέρει να έχει στη ζωή της τον αγαπημένο πρώην της, Γιάννη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια μιλώντας για τη νέα της σχέση, αποκάλυψε πως είναι μαζί έναν χρόνο και πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει καταφέρει να “μιλήσει” στην καρδιά της!

“Είμαστε έναν χρόνο μαζί! Είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς, από αυτούς τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο, με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστά, έχουν καπνιστήρια, αποστακτήρια. Είναι τυχερός. Πάμε παντού μαζί. Δεν μας έχουν φωτογραφήσει μαζί αλλά δεν θα είχα και πρόβλημα να μας φωτογραφίσουν, εφόσον είναι μία επίσημη και καλά δομημένη σχέση” . 

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει καταφέρει να πετύχει μια “σουηδική σχέση” με τον πρώην της, Γιάννη, καθώς τον αποκαλύπτει κολλητό της και λέει πως είναι φίλος με τον νέο της σύντροφος, Πάνο!

“Με τον πρώην μου, τον Γιάννη, είμαστε κολλητοί. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου, τον Γιάννη. Ο Πάνος δεν ζηλεύει καθόλου! Με τρελαίνει γιατί εγώ είμαι “αρρωστάκι”. 

Πολύ ωραίο που έχει καταφέρει το κορίτσι, η οποία ήταν και κουκλάρα, πρέπει να σου πούμε στην εκπομπή!

Τσέκαρε και αυτά :