Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια από τις επιδραστικές instagrammers στον ελληνικό χώρο των social media και της αρέσει να δείχνει μέσω του λογαριασμού της, διάφορες δραστηριότητες που κάνει καθημερινά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη και μανούλα δυο πανέμορφων κοριτσιών, επέστρεψε στο γραφείο και επέλεξε να δείξει στον κόσμο τι κάνει όταν παίρνει το διάλειμμα της. Και κάνει κάτι το οποίο σίγουρα δεν έχεις σκεφτεί να κάνεις εσύ (εμείς τουλάχιστον δεν το είχαμε σκεφτεί).

Η Χριστίνα Μπόμπα ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram όπου μας δείχνει πως κάνει yoga στο γραφείο της και μας έδωσε μια πολύ καλή ιδέα!

Απλώνοντας ένα yoga mat στο πάτωμα και φορώτας ένα αθλητικό outfit, η Χριστίνα έκανε κάποιες ασκήσεις για να μπορέσει να ξεπιαστεί και να κρατήσει σε φόρμα το σώμα της ακόμη και στο γραφείο.

Μη σου φαίνεται περίεργος ο τρόπος που επέλεξε να γυμναστεί, καθώς είναι μεγάλη τάση στο εξωτερικό και σε πολλές εταιρείες όπως είναι η Google, οι εργαζόμενοι πηγαίνουν για μια ώρα στο γυμναστήριο που έχει η εταιρεία για να γυμναστούν!

Ωραία πρόταση!

Τσέκαρε και αυτά: